• Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Korting in de vroege avond
  • Gratis parkeren

Pizzeria in Lent, nabij Bemmel

Bij pizzeria Osteria Pomodoro in Lent, nabij Bemmel, Nijmegen en Oosterhout kunt u lekkere pizza’s bestellen en afhalen. De pizzeria zit aan de zijvleugel van ons restaurant en we staan van donderdag tot en met zondag klaar om u te voorzien van tijdloze klassieke pizza’s en verrassende nieuwkomers. Online plaatst u eenvoudig uw bestelling, waarna u de warme pizza’s afhaalt. Zo geniet u thuis van de heerlijke pizza’s van onze pizzeria in regio Bemmel, Nijmegen en Oosterhout en waant u zich in het prachtige Italië.


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)


Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!


Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Geniet van een avond thuis met het eten van onze pizzeria vlak bij Bemmel, Nijmegen en Oosterhout

Creëer een fijne avond thuis, zodat het net lijkt alsof u uit eten bent, zonder buitenshuis te eten. Zet een speellijst met Italiaanse muziek op en dek de tafel mooi in. Plaats wat kaarsen op tafel voor extra sfeer en trek iets moois aan. Nadat u de heerlijke Italiaanse pizza’s heeft afgehaald bij onze pizzeria in Lent, vlak bij Nijmegen, Oosterhout en Bemmel, kunt u hier enorm van genieten tijdens uw sfeervolle avond in huis. Gaat u voor een funghi met heerlijke marinarasaus, mozzarella en verse champignons, een quattro formaggi met marinarasaus, mozzarella, gorgonzola, parmezaan en tallegio of een spannendere verse pizza? Bekijk zeker de menukaart van onze pizzeria in regio Oosterhout, Nijmegen en Bemmel en haal de pizza af waar u het meest trek in heeft.

Gaat u liever uit eten? Dat kan bij ons restaurant

Osteria Pomodoro beschikt naast een pizzeria nabij Bemmel, Oosterhout en Nijmegen ook over een gezellig restaurant. Hier kunt u lekker eten, al dan niet met een grote groep en kinderen, en geniet u van de lekkerste Italiaanse maaltijden. Reserveer online gemakkelijk een tafel in ons restaurant en geniet binnenkort van ons verse eten.

Bestel uw eten online en betaal eenvoudig

Als u zin heeft in pizza’s van onze pizzeria in de buurt van Oosterhout, Bemmel en Nijmegen bestelt u deze gemakkelijk online en rekent u uw bestelling af in een veilige betaalomgeving. Heeft u vragen over het bestelproces of over de ingrediënten van onze maaltijden? Neem dan contact met ons op en bel naar 024-3224506 of stuur een e-mail naar info@osteriapomodoro.nl.