Een Italiaans groepsdiner in Lent nabij NijmegenVoor een heerlijk groepsdiner in de omgeving van Nijmegen komt u naar Osteria Pomodoro. Wij hebben verrukkelijke gerechten voor alle leeftijden. Jong en oud laten het zich bij ons goed smaken. Heeft u dus een groepsuitje met familie of vrienden in of om Nijmegen en wilt u daarna lekker samen eten? Dan zit u bij ons helemaal goed! Wij zetten u aan een mooie grote tafel, net zoals in Italië. Kom bij ons met een grote groep eten en beleef een Italiaanse avond gewoon in Lent, nabij Nijmegen.

Reserveer ons groepsdiner als u gaat eten met een grote groep in regio Nijmegen

Wilt u uit eten met een grote groep in de buurt van Nijmegen? Wij bieden ook plaats aan groepen en grote gezelschappen. Ieder groepsuitje, teamuitje, familiefeest, bedrijfsuitje, etentje of teambuilding-sessie kan bij in Nijmegen terecht. Voor groepen tot 50 personen kunnen wij à la carte keuze bieden uit de volledige menukaart. Uw groep wordt opgedeeld in tafels van 8 tot 10 personen. Waarbij u met alle tafels gezellig dicht bij elkaar in de buurt zit. Het vroege vork menu is mogelijk voor gezelschappen tot 15 personen. Kinderen onder de 3 jaar worden niet meegerekend in het aantal. Boven de 15 personen, geldt de normale menu prijs van €29,50 p.p. Neem contact met ons op om andere mogelijkheden voor uw groepsdiner in regio Nijmegen te bespreken.

Samen genieten van Italiaanse tapas

Wij serveren klassiekers en echte pareltjes uit de Italiaanse keuken. Bovendien geniet u bij ons de hele avond van onbeperkt eten voor een vaste prijs. Zeker wanneer u met een grote groep bij ons nabij Nijmegen komt eten, is dat erg handig. Dankzij onze tapas proeft u verschillende heerlijke gerechten op een avond en kiest u precies waar u zin in heeft. Zo wordt uw groepsdiner bij ons in Lent nabij Nijmegen zeker een groot succes.

Reserveer of neem gerust contact op voor meer informatie

Ook tijdens een groepsdiner of groepsuitje houden wij met het bereiden van uw eten graag rekening met de meest voorkomende allergieën en dieetwensen, wanneer deze van tevoren bij ons restaurant in Nijmegen. bekend zijn gemaakt. U kunt hieronder alvast reserveren en uw wensen en/of vragen doorgeven bij opmerkingen. U kunt ons ook bellen op 024-3224506 of een e-mail sturen naar info@osteriapomodoro.nl. Ook bij speciale wensen hebben wij graag dat u vooraf contact met ons opneemt. Reserveren