Een Italiaans groepsdiner in Lent, vlak bij NijmegenVoor een heerlijk groepsdiner in de omgeving van Nijmegen komt u naar Osteria Pomodoro in Lent. Wij hebben verrukkelijke gerechten voor alle leeftijden. Heeft u een groepsuitje met familie of vrienden in de omgeving van Nijmegen en wilt u daarna lekker samen eten? Dan zit u bij ons helemaal goed! Wij zetten u aan een mooie grote tafel, net zoals in Italië. Kom bij ons met een grote groep eten en beleef een echte Italiaanse avond in Lent, nabij Nijmegen.

Reserveer ons groepsdiner om met een grote groep te eten nabij Nijmegen

Wilt u uit eten voor een groepsuitje met een grote groep in de buurt van Nijmegen? Wij bieden plaats aan groepen en grote gezelschappen. Iedereen met een groepsuitje, teamuitje, familiefeest, bedrijfsuitje, etentje of teambuilding-sessie kan bij ons in Nijmegen terecht. Voor groepen tot 50 personen heeft u de keuze uit de volledige menukaart. Uw groep wordt opgedeeld in tafels van acht tot tien personen, waarbij u met alle tafels gezellig dicht bij elkaar in de buurt zit. Het ‘vroege-vork-menu` (16.30 uur - 19.00 uur, € 28,75 p.p.) is mogelijk voor gezelschappen tot 10 personen. Boven de 10 personen geldt echter de normale menuprijs van € 34,- p.p. Kinderen onder de drie jaar worden niet meegerekend in het aantal in ons kinderrestaurant. Van 4 t/m 11 jaar betaalt u 1,40 per levensjaar. Neem contact met ons op om andere mogelijkheden voor uw groepsdiner in regio Nijmegen te bespreken.

Samen genieten van Italiaanse tapas

Wij serveren klassiekers en echte pareltjes uit de Italiaanse keuken. Bovendien geniet u bij ons de hele avond tijdens het groepsuitje in Nijmegen van onbeperkt eten voor een vaste prijs. Zeker wanneer u een groepsuitje heeft met een grote groep en bij ons nabij Nijmegen komt eten, is dat erg handig. Dankzij onze tapas proeft u verschillende heerlijke gerechten op een avond en kiest u precies waar u zin in heeft. Zo wordt uw groepsdiner bij ons in Lent, nabij Nijmegen, zeker een groot succes.

Reserveer direct online voor een groepsuitje om te eten in Nijmegen

Ook tijdens een groepsdiner of groepsuitje houden wij met het bereiden van uw eten graag rekening met allergieën en dieetwensen, wanneer deze van tevoren bij ons restaurant in Nijmegen bekend zijn gemaakt. Reserveer direct via onderstaande knop en geef uw wensen en/of vragen door bij de opmerkingen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar 024-3224506 of een e-mail te sturen naar info@osteriapomodoro.nl. Bij speciale wensen hebben wij graag dat u vooraf contact met ons opneemt.

Reserveren