• Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Korting in de vroege of late avond
  • Gratis parkeren

Veelgestelde Vragen

Hoe werkt het precies? Ons concept is eindeloos genieten, ook wel bekend als onbeperkt dineren. De gerechten op de kaart zijn van medium size, dus klein genoeg om allerlei verschillende Italiaanse toppers te proeven maar groot genoeg om bij bv een vroege vork voldaan naar huis te gaan. We starten met de voorgerechten. Hierna kies je 1 gerecht en eventueel een bijgerecht per ronde. Drankjes kunnen ten allen tijde besteld worden, dit gebeurt ook via de tablet.

Wat is het verschil tussen de vroege vork, late vork en regulier diner?
 Als u eindeloos wilt genieten van de gerechtjes zonder tijdslimiet dan kiest u voor het regulier diner, onder reserveren valt dit onder ‘diner binnen’. Hier zit geen eindtijd aan verbonden, een begintijd wordt uiteraard wel gevraagd bij het reserveren. 
De vroege vork start tussen 16.30 en 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur.
De late vork start om 20.00uur en loopt tot de keuken sluit, de warme keuken sluit om 22.00 uur en de koude keuken om 22.30 uur.
Alle diners hanteren dezelfde menukaart.

Uit met kids! Voor kids hebben wij geen speciale kaart maar op de kaart zijn voldoende gerechten geschikt voor kinderen zoals een bolognese, pizza’s, frietjes en een kinderijsje. 
De speelhoek is altijd open. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er vanuit Pomodoro extra toezicht, -zolang er voldoende personeel is-. In de speelhoek is o.a. een playstation, nintendo switch, airhockey te vinden maar voor de kleintjes ook kleurtjes en blokken.

Te laat of annuleren? Als u meer dan 15 minuten te laat bent vragen wij u om te bellen, krijgt u ons niet te pakken, dan kunt u een mail sturen naar info@osteriapomodoro.nl. Dit geldt ook voor annuleren/wijzigen van het aantal personen.

Bestellen op de tablet. Heeft u voorkeuren mbt tot het eten of moeite met het hanteren van digitale apparaten. Er is altijd mogelijkheid tot contact met een van de medewerkers voor een aangepaste bestelling of hulp.

Voorkeur voor een zitplaats? Mailt u naar info@osteriapomodoro.nl (Een ronde tafel is beschikbaar voor maximaal 6 gasten)

Allergieën bekend? Geef deze door met het maken van de reservering, of stuur een mail naar info@osteriapomodoro.nl

Ziet u geen beschikbare tijdstippen op de dag dat u wilt reserveren? Dan is dit tijdstip volgeboekt en niet meer beschikbaar.

Met een groep van 8 of meer personen? Dan is online reserveren niet mogelijk. Bel binnen onze openingstijden of mail naar info@osteriapomodoro.nl om je tafel te reserveren!

Hond mee? Dit mag als het een hond is die rustig bij u / uw tafel blijft en niet voor overlast zorgt. Houdt er rekening mee dat er ook menig kinderen rondlopen.
Cadeaubon Wij accepteren de cadeau kaarten / bonnen van Diner cadeau kaart / Restaurant cadeau kaart / Resengo bonnen en Osteria Pomodoro cadeaubonnen. Deze kunnen wij voor u verzilveren tijdens het afrekenen.