Bezoek ons kinderrestaurant in Lent nabij Nijmegen!Osteria Pomodoro is een kinderrestaurant in Lent, nabij Nijmegen en Bemmel, waar u heerlijk uit eten kunt met kinderen. Kinderen mogen bij ons alles bestellen van de kaart. Spaghetti met gehaktballen, lekkere tomatensoep of een pizza? Wij hebben het allemaal! Bovendien beschikt ons restaurant over een speelhoek voor kinderen en kunnen tieners lekker chillen in onze loungehoek, uiteraard met gratis wifi. Zo geniet de hele familie van lekker eten en veel plezier in dit kinderrestaurant in regio Nijmegen en Bemmel.


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Een kinderrestaurant vlak bij Nijmegen en Bemmel met speelhoek en oppas

Als u uit eten wilt met een grote groep en hier ook kinderen bij zijn, is ons restaurant met speelhoek precies wat u zoekt. In ons restaurant nabij Nijmegen gaat u namelijk heerlijk uit eten en geniet u van kindvriendelijke service. Ons restaurant heeft een speelhoek, waar in het weekend zelfs een oppas aanwezig is. Zo kunt u lekker lang tafelen, zonder dat de kinderen zich vervelen. Dat wordt dus een fijne, lange Italiaanse avond!

Proef onze authentieke Italiaanse gerechten

In ons kinderrestaurant in Lent, nabij Nijmegen en Bemmel, leren kinderen echt Italiaans eten kennen. Wij bereiden onze gerechten namelijk met producten die geïmporteerd zijn uit Italië en dat proeft u! De kinderen zullen in ons restaurant smullen van heerlijke pasta, verse pizza en ander lekkers. Door onze kindvriendelijke service gaat u bij ons restaurant met speelhoek in de buurt van Nijmegen onbezorgd uit eten. Naast dat u bij ons gezellig uit eten kunt met kinderen, geniet u bij ons restaurant echter van nog meer voordelen, zoals:

  • Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Korting in de vroege avond
  • Gratis parkeren

Kindvriendelijk uit eten tegen een scherpe prijs

In ons kinderrestaurant vlak bij Nijmegen en Bemmel eten kinderen tot en met drie jaar gratis mee. Voor kinderen van vier tot en met elf jaar betaalt u slechts € 1,- per levensjaar. Zo profiteren de kinderen in ons restaurant niet alleen van een leuke speelhoek in ons kinderrestaurant nabij Bemmel, maar profiteert u ook van gunstige prijzen voor de kleintjes. Hierdoor gaat u pas echt kindvriendelijk uit eten in regio Nijmegen!

Reserveer eenvoudig online, telefonisch of per e-mail

Wilt u uit eten in ons kinderrestaurant nabij Nijmegen en Bemmel en onbeperkt eten en genieten van tapas? Vergeet dan niet te reserveren! Dit kan online of door te bellen naar 024-3224506. Bij vragen neemt u contact met ons op door te e-mailen naar info@osteriapomodoro.nl.