Bezoek ons kinderrestaurant in Lent nabij Nijmegen!Osteria Pomodoro is een kinderrestaurant in Lent nabij Nijmegen waar u heerlijk uit eten kunt met kinderen. Kinderen mogen bij ons alles bestellen van de kaart. Doordat de porties een medium formaat hebben, komt dat altijd goed. Spaghetti met gehaktballen, lekkere tomatensoep of een pizza? Wij hebben het allemaal! Bovendien zijn wij een restaurant met speelhoek voor jonge en oudere kinderen en kunnen tieners lekker chillen in onze loungehoek, uiteraard met gratis wifi. Zo geniet de hele familie van lekker eten en veel plezier.


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Een gezellig kinderrestaurant met speelhoek en oppas

Als u uit eten wilt met een groep en hier ook kinderen bij zijn, is ons restaurant precies wat u zoekt. In ons restaurant gaat u namelijk heerlijk uit eten en geniet u van een kindvriendelijke service. Ons restaurant heeft een speelhoek, waar in het weekend zelfs een oppas aanwezig is. Zo kunt u lekker lang tafelen, zonder dat de kinderen zich vervelen. Dat wordt dus echt een fijne, lange Italiaanse avond!

Proef bij ons het echte Italië

In ons kinderrestaurant leren kinderen de echte Italiaanse smaak kennen. Wij bereiden onze gerechten namelijk met producten die geïmporteerd zijn uit Italië en dat proeft u! De kinderen zullen in ons restaurant smullen van heerlijke pasta, pizza en ander lekkers. Door de kleine porties kunnen ze van alles wat proberen. Alleen dat is voor hen al een unieke ervaring.

Ontdek alle voordelen

Door onze kindvriendelijke service gaat u bij ons restaurant onbezorgd uit eten. Naast dat u bij ons gezellig uit eten kunt met kinderen, geniet u bij ons restaurant echter van nog meer voordelen. Denk aan:

  • Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Korting in de vroege avond
  • Gratis parkeren

Kindvriendelijk uit eten zit hem ook in de prijs

In ons kinderrestaurant eten kinderen tot en met 3 jaar gratis mee. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaalt u slechts € 1,- per levensjaar. Zo profiteert u in ons restaurant niet alleen van een leuke speelhoek, maar ook van gunstige prijzen voor de kleintjes. Hierdoor gaat u pas echt kindvriendelijk uit eten!

Reserveer eenvoudig online, telefonisch of per e-mail

Wilt u uit eten in ons kinderrestaurant? Vergeet dan niet te reserveren! Dit kan online of door te bellen naar 024-3224506. Bij vragen kunt u ook e-mailen naar info@osteriapomodoro.nl. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons.