Bezoek ons kinderrestaurant in Lent nabij Nijmegen!

Osteria Pomodoro is een kinderrestaurant in Lent, nabij Nijmegen en Bemmel, waar u heerlijk uit eten kunt met kinderen. Kinderen mogen bij ons alles bestellen van de kaart: van spaghetti met gehaktballen, lekkere tomatensoep tot aan een overheerlijke pizza. Wij hebben het allemaal! Bovendien beschikt ons restaurant over een speelhoek voor kinderen en kunnen tieners lekker chillen in onze loungehoek, uiteraard met gratis wifi. Zo geniet de hele familie van lekker eten en veel plezier in ons kinderrestaurant!

Een kinderrestaurant met een uitgebreide speelhoek én oppas

Als u een groepsdiner wilt organiseren en hier ook kinderen bij zijn, is ons restaurant met speelhoek precies wat u zoekt! Ons restaurant is namelijk kindvriendelijk, zodat het hele gezelschap onbezorgd uit eten gaat, ook als uw met kinderen komt dineren. U geniet van uitstekende service voor jong en oud! Ons restaurant heeft een speelhoek, waar in het weekend zelfs een oppas aanwezig is. Daarnaast vermaken de oudere kinderen zich met onze gameconsoles. Zo kunt u lekker lang tafelen, zonder dat de kinderen zich vervelen. Dat wordt dus een fijne, lange én onbezorgde Italiaanse avond!

MENU

Proef onze authentieke Italiaanse gerechten

In ons kinderrestaurant leren kinderen écht Italiaans eten kennen. Wij bereiden onze gerechten namelijk met producten die geïmporteerd zijn uit Italië, en dat proeft u! De kinderen zullen in ons restaurant smullen van heerlijke pasta, verse pizza en ander lekkers. Door onze kindvriendelijke service gaat u bij ons restaurant met speelhoek onbezorgd uit eten. Naast dat u bij ons gezellig uit eten kunt met kinderen, geniet u bij ons restaurant echter van nog meer voordelen, zoals:

  • Onbeperkt eten voor een vast bedrag;
  • Korting in de vroege avond;
  • Gratis parkeren.

Profiteer van de ‘vroege-vork-actie’

Komt u vroeg op de avond heerlijke tapas eten in ons Italiaanse restaurant? Dan profiteert u van onze ‘vroege-vork-actie’! Deze actie start tussen 16.15 uur en 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur (uw tafel is tot maximaal 19.00 uur voor u gereserveerd). De prijs is € 31,75 per persoon. De prijs voor kids is € 1,50 per levensjaar (van 4 tot en met 11 jaar). De ‘vroege-vork-actie’ is ideaal met kids, want zo bent u op tijd weer thuis!

Reserveer een tafel en ga kindvriendelijk uit eten tegen een scherpe prijs

In ons kinderrestaurant eten kinderen tot en met drie jaar gratis mee. Zo profiteren de kinderen in ons restaurant niet alleen van een leuke speelhoek in ons kinderrestaurant, maar profiteert u ook van gunstige prijzen voor de kleintjes door de ‘vroege-vork-actie’. Hierdoor gaat u pas écht kindvriendelijk uit eten in ons sfeervolle restaurant! Reserveer daarom direct online een tafel of neem contact met ons op via 024-3224506 of info@osteriapomodoro.nl om een plekje te reserveren in ons kinderrestaurant en ga gezellig uiteten met uw kinderen!