• Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Korting in de vroege avond
  • Gratis parkeren

Gezellig restaurant in Lent vlak bij Nijmegen

Osteria Pomodoro is een gezellig restaurant gelegen in Lent, tussen Nijmegen en Elst, waar u lekker Italiaans kunt eten met vrienden of familie. Onze menukaart bestaat uit diverse Italiaanse gerechten, waardoor iedereen gegarandeerd iets lekkers vindt. Bovendien serveren wij tapas, zodat u voor een vast bedrag van alles wat kunt proeven. Dat wordt genieten!


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)


Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!


Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Ons restaurant nabij Elst en Nijmegen is ideaal voor een bezoek met kinderen

Wilt u met de hele familie, inclusief kinderen, lekker uit eten in een restaurant in de buurt van Nijmegen of Elst? Dan is Osteria Pomodoro de ideale locatie! Wij hebben namelijk leuk vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Zo hebben wij een speelhoek waar in het weekend zelfs een oppas aanwezig is. Voor de oudere kinderen hebben we een loungehoek met gratis wifi. Door deze faciliteiten kunt u onbezorgd tafelen terwijl de kinderen zich fantastisch vermaken.

Uitgebreid eten voor een vast bedrag

Wanneer u lekker komt uit eten in ons restaurant nabij Nijmegen en Elst, profiteert u van lage drankprijzen en betaalt u een vast bedrag per persoon. Dit zijn de prijzen:

  • € 29,50 p.p. op de late avond
  • € 23,50 p.p. op de vroege avond
  • Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis
  • Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaalt u slechts € 1 per levensjaar

Reserveer en kom snel genieten!

Als u lekker wilt komen eten in ons restaurant te Lent nabij Nijmegen en Elst, is het slim om te reserveren. Dit kan online of telefonisch via 024-3224506. Vragen en opmerkingen kunt u ook via e-mail info@osteriapomodoro.nl naar ons sturen. Dan beantwoorden zij deze zo snel mogelijk. Hopelijk tot binnenkort!