• Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Korting in de vroege avond
  • Gratis parkeren

Gezellig restaurant in Lent vlak bij Oosterhout

Osteria Pomodoro is een gezellig restaurant in Lent, vlak bij Bemmel en Oosterhout, waar u heerlijk uit eten kunt om te genieten van lekker Italiaans eten met vrienden of familie. Onze menukaart bestaat uit diverse Italiaanse gerechten, waardoor iedereen gegarandeerd iets lekkers vindt. Bovendien serveren wij tapas, zodat u voor een vast bedrag van alles wat kunt proeven. Dat wordt genieten!


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)


Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!


Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Ons restaurant nabij Oosterhout en Bemmel is ideaal voor een bezoek met kinderen

Wilt u met de hele familie, inclusief kinderen, lekker uit eten in een restaurant in de buurt van Oosterhout en Bemmel? Dan is Osteria Pomodoro in Lent de ideale locatie! Wij hebben namelijk leuk vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Zo hebben wij een speelhoek waar in het weekend zelfs een oppas aanwezig is. Voor de oudere kinderen hebben we een loungehoek met gratis wifi. Door deze faciliteiten kunt u onbezorgd tafelen terwijl de kinderen zich fantastisch vermaken. Het is ook mogelijk om met grote groepen bij ons restaurant te eten. Heeft u bijvoorbeeld een groepsuitje in de omgeving? Kom dan naar ons restaurant om de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd.

Uitgebreid eten voor een vast bedrag

Wanneer u lekker komt uit eten in ons restaurant nabij Oosterhout en Bemmel, profiteert u van lage drankprijzen en betaalt u een vast bedrag per persoon. Dit zijn de prijzen:

  • € 28,75 p.p. op de late avond
  • € 27,75 p.p. op de vroege avond
  • Kinderen tot en met drie jaar zijn gratis
  • Voor kinderen van vier tot en met elf jaar betaalt u slechts € 1 per levensjaar

Reserveer direct en kom genieten van onze tapas!

Wilt u heerlijk uit eten in ons restaurant nabij Nijmegen en Elst? Dan raden wij u aan om voorafgaand aan uw bezoek te reserveren. Zo bent u verzekerd van een plekje in ons restaurant. U reserveert eenvoudig via onze website of door te bellen naar 024-3224506. Vragen en opmerkingen stelt u ook eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@osteriapomodoro.nl. We beantwoorden uw vragen dan zo snel mogelijk. Laat ook zeker aan ons weten als u speciale wensen heeft of wanneer we rekening dienen te houden met bepaalde allergieën of diëten. Hopelijk zien we u snel!