• Speelparadijs voor kinderen
  • Italiaanse tapashapjes
  • Online cadeaucheque

Solliciteer op onze vacatures voor bediening nabij Nijmegen

Als je op zoek bent naar interessante vacatures in de bediening in een sfeervol restaurant in Lent, nabij Arnhem en Nijmegen, dan zit je goed bij Osteria Pomodoro! Wanneer je gaat werken in de bediening, dan ben je het uithangbord van ons restaurant. Je bent namelijk het eerste contactpunt met onze gasten en bepaald dus ook de eerste indruk! Het is daarom belangrijk dat je sociaal vaardig bent, goed communiceert én positieve energie uitstraalt.


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)


Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!


Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Wat houdt het werk in als je solliciteert voor onze vacatures in de bediening?

De vacatures voor de bediening in ons Italiaanse restaurant zijn voornamelijk gericht op het vermaken en het bedienen van de gasten. Je ontvangt de gasten en wijst ze naar hun tafel. Daarna neem je de bestellingen op door middel van de handcomputer en breng je de all-you-can-eat-gerechtjes weer naar hen toe. Ook serveer je de drankjes met een grote glimlach en ruim je na afloop de borden af. Ook voorzie je de gasten – indien gewenst – van advies over de wijnen en spijs. Daarnaast vervul je voorbereidende én afrondende taken, zoals het bijvullen van drank bij de bar en enkele schoonmaakwerkzaamheden.

Wat bieden we jou?

Reageer je op een van onze vacatures en wordt je aangenomen voor de bediening? Dan ontvang je veel interessante voordelen, zoals:

  • Een parttime dienstverband;
  • Doorgroeimogelijkheden en mogelijkheid tot opleiden;
  • Salaris boven het minimumloon;
  • Personeels- en familiekorting;
  • Een afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf.

Solliciteer op een van onze vacatures

Als jij dol bent op Italiaans eten en het je leuk lijkt om in de bediening te werken, bekijk dan zeker onze vacatures! We hebben regelmatig een functie open in ons restaurant, dus er is altijd een passende baan voor jou. Solliciteer door contact met ons op te nemen via info@osteriapomodoro.nl en wie weet zien we jou binnenkort tijdens het kennismakingsgesprek.