• Speelparadijs voor kinderen
  • Italiaanse tapashapjes
  • Online cadeaucheque

Uitdagende vacatures voor floormanager nabij Nijmegen

Ben jij op zoek naar interessante en uitdagende vacatures voor floormanager in regio Lent, Arnhem en Nijmegen? Kom dan werken bij Osteria Pomodoro! Als floormanager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en ondersteun je niet enkel de bediening, maar vervul je ook de administratieve taken. Zo werk je onder meer mee in de bediening als gastheer of -vrouw en ben je verantwoordelijk over een gedeelte van het restaurant. Ook zul je regelmatig achter de bar werken.


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)


Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!


Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Wat houden onze vacatures voor floormanager in?

Is leidinggeven jouw passie? Onze vacatures voor floormanager zullen jou dan zeker aanspreken! Wanneer de bedrijfsleider en de assistent manager afwezig zijn, geef je leiding aan het team en zorg je ervoor dat jouw gedeelte in het restaurant soepel verloopt. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het team enthousiast te werk gaat en het beste uit zichzelf haalt om onze gasten tevreden te stellen: of het nu gaat om een groot groepsdiner of een kleiner gezelschap. Hierbij is het belangrijk om te zorgen voor een goede communicatie tussen de bediening en andere leidinggevenden.

Je vervult ook diverse administratieve taken

Onze vacatures voor floormanager in ons Italiaanse restaurant zijn zeer afwisselend! Naast het werken op de vloer, ben je namelijk ook bezig met diverse administratieve taken, zoals:

  • Het beantwoorden van e-mails,
  • Het bijhouden van de voorraad;
  • Het doen van aanpassingen in de personeelsplanning.

Het is hierbij belangrijk dat je te allen tijde zicht hebt op de personeelsbezetting. Of er nu extra personeel nodig is of er juist personeel wordt afgemeld: jij zorgt er voor dat alles in goede banen loopt.

Solliciteer direct of ontdek onze andere vacatures

Heb je interesse in onze vacature voor floormanager? Neem dan gerust contact met ons op via info@osteriapomodoro.nl. Ben je benieuwd wat voor functies er nog meer beschikbaar zijn? Bekijk dan zeker onze andere vacatures!