• Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Korting in de vroege avond
  • Gratis parkeren

Heerlijke Italiaanse pizza’s

Heerlijke Italiaanse pizza’s eet u bij Osteria Pomodoro in Lent. Met de gehele familie, het gezin of met een date geniet u vlak bij Nijmegen van de lekkerste pizza’s onder het genot van een goed glas wijn of een lekker biertje. Neemt u kinderen mee naar ons familierestaurant? Dan betaalt u voor kinderen tussen de vier en elf jaar slechts € 1,- per levensjaar. Zo wordt uit eten gaan met het gezin een stuk aantrekkelijker.


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)


Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!


Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Geniet van onze heerlijke Italiaanse pizza’s die vers voor u worden bereid

Onze koks en de bediening van het restaurant staan van maandag tot en met zondag klaar om u te voorzien van heerlijke Italiaanse pizza’s. Alleen op dinsdag zijn we gesloten. Heeft u zin om een avond niet te koken? Dan reserveert u online gemakkelijk een tafel in ons restaurant. Thuis kunt u ook genieten van de pizza’s van onze pizzeria. Bekijk de digitale menukaart en kies de pizza’s uit waar u op dat moment zin in heeft. We maken traditionele pizza’s en pizza’s die u niet op iedere menukaart tegenkomt. Van donderdag tot en met zondag kunt u onze heerlijke Italiaanse pizza’s bestellen en bij ons in Lent afhalen. Creëer met een afspeellijst vol Italiaanse muziek een fijne ambiance in huis en waan u in het prachtige Italië.

Reserveer een tafel in ons restaurant of haal verrukkelijke pizza’s bij ons af

Ga voor een Italiaanse avond met heerlijke pizza’s in ons restaurant of haal uw maaltijd af in de zijvleugel van Osteria Pomodoro. Boek online uw tafel of plaats uw bestelling, dan gaan wij voor u aan de slag. Heeft u vragen over bepaalde allergenen of heeft u specifieke wensen voor een tafel in het restaurant? Bel dan naar 024-3224506 of stuur een e-mail naar info@osteriapomodoro.nl, we denken graag met u mee!