• Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Korting in de vroege avond
  • Gratis parkeren

Een lekkere pizza afhalen in Lent

Een pizza kunt u afhalen bij Osteria Pomodoro nabij Nijmegen, Oosterhout en Bemmel. Ons Italiaanse restaurant is maandag tot en met zondag geopend, met uitzondering van dinsdag. Onze pizza’s kunt u daarnaast van donderdag tot en met zondag afhalen. Zo geniet u bijna de gehele week van onze ovenverse pizza’s, of dit nu bij u thuis is of in ons restaurant in Lent. Welke pizza gaat u vanavond afhalen voor een heerlijke avond in regio Bemmel, Oosterhout en Nijmegen? Bekijk onze menukaart en maak uw keuze.


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)


Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!


Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Welke verrukkelijke pizza gaat u afhalen bij ons afhaalpunt nabij Nijmegen, Bemmel en Oosterhout?

We maken diverse pizza’s in de oven in onze keuken. Daardoor kunt u uw favoriete pizza bij ons in de buurt van Bemmel, Oosterhout en Nijmegen afhalen. Als u liever eens een andere pizza wilt bestellen dan u normaal gesproken doet, hebben wij ruime pizzakeuze. Uiteraard hebben we de klassieke pizza’s, zoals de margherita en de fungi, maar bij onze afhaal vindt u ook de pizza pomodoro met marinarasaus, mozzarella, panchetta, gorgonzola en gekarameliseerde ui. Bekijk zeker onze digitale menukaart en kies de pizza uit die u wilt afhalen bij ons in de omgeving van Nijmegen, Bemmel en Oosterhout. Zo geniet u ook thuis van de Italiaanse pizza’s die vers worden gemaakt in onze pizzeria.

Bestel uw pizza gemakkelijk bij ons restaurant

Via de online omgeving waar wij mee werken, bestelt u eenvoudig en snel de pizza’s waar u uw ogen op heeft laten vallen. Reken de bestelling vervolgens af en betaal deze online of aan de kassa van ons restaurant in Lent. Vergeet niet om een gekoelde frisdrank of alcoholische versnapering te kopen, zodat uw avond thuis helemaal compleet is. Uiteraard bent u ook van harte welkom om in ons restaurant te genieten van all-you-can-eat.

Plaats uw bestelling en haal uw pizza af

Heeft u trek in een heerlijke, verse pizza? Bestel dan de pizza die u bij ons in Lent wilt afhalen en geniet van uw maaltijd in regio Oosterhout, Bemmel en Nijmegen. Neem contact met ons op als u vragen heeft over Osteria Pomodoro of over bepaalde allergenen. U bereikt ons door te bellen naar 024-3224506, te e-mailen naar info@osteriapomodoro.nl of het contactformulier in te vullen.