• Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Korting in de vroege avond
  • Gratis parkeren

Pizza bestellen in Lent, vlak bij Bemmel

Wilt u online eenvoudig een heerlijke pizza bestellen bij ons restaurant in Lent, nabij Bemmel, Oosterhout en Nijmegen? De pizza’s kunt u wekelijks afhalen van donderdag tot en met zondag. Osteria Pomodoro staat bekend als een gezellig restaurant dat de lekkerste Italiaanse maaltijden serveert. We zijn blij dat u bij ons nu ook een pizza online kunt bestellen en hiervan kunt genieten in regio Bemmel, Oosterhout en Nijmegen. We maken klassieke pizza’s en pizza’s die u niet overal op de kaart ziet staan. Kies voor de pizza die u het meest aanspreekt en bestel er een koud drankje bij voor een fijne avond bij u thuis.


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)


Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!


Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Eenvoudig online een pizza bestellen en afhalen nabij Bemmel, Oosterhout en Nijmegen

Geniet van Italiaanse luxe voor een zachte prijs door online een pizza te bestellen bij onze pizzeria in de buurt van Oosterhout, Bemmel en Nijmegen. Welke pizza vindt u het lekkerst? Op onze menukaart vindt u verschillende heerlijke Italiaanse pizza’s die wij vers bereiden in onze keuken. De verse pizza’s die op de kaart van ons afhaalpunt staan, zijn onder andere pizza:

  • Magherita: marinarasaus, mozzarella en oregano
  • Quattro stagioni: mozzarella, marinarasaus, salami, champignons, ham en paprika
  • Prosciutto e panchetta: salami, mozzarella, ham, ui, chilivlokken en marinarasaus
  • Prosciutto e funghi: ham, champignons, marinarasaus en mozzarella
  • Acciughe e olive: marinarasaus, mozzarella, rode ui, olijven en ansjovis
  • Quattro formaggi: gorgonzola, tallegio, parmezaan, mozzarella en marinarasaus

Iedere liefhebber van pizza’s bestelt bij ons een lekkere pizza die ovenvers is

Er is voor ieder wat wils, waardoor iedere pizzaliefhebber bij ons terechtkan om online een pizza te bestellen en af te halen nabij Nijmegen, Bemmel en Oosterhout. Online bestelt u eenvoudig de pizza’s en dranken die u graag afhaalt bij Osteria Pomodoro in Lent. Deze bestelling rekent u vervolgens online af of aan de kassa van ons restaurant in Lent.

Geniet van een fijne avond uit in ons restaurant

Onze afhaal is open van donderdag tot en met zondag, zodat u op die dagen een lekkere pizza online kunt bestellen en afhaalt in de buurt van Nijmegen, Bemmel en Oosterhout. Wilt u op een andere dag graag genieten van onze pizza’s? Dan bent u van maandag tot en met zondag, met uitzondering van dinsdag, welkom in ons restaurant. Online reserveert u een tafel in ons restaurant, waar we u graag verwelkomen.

Haal uw pizza af bij onze afhaal en eet deze lekker thuis op

Kies op onze menukaart welke pizza u online wilt bestellen en haal deze af bij Osteria Pomodora nabij Bemmel, Nijmegen en Oosterhout. Als u vragen heeft over de ingrediënten van de pizza, belt u naar 024-3224506 of stuurt u een e-mail naar info@osteriapomodoro.nl.