• Speelparadijs voor kinderen
  • Italiaanse tapashapjes
  • Online cadeaucheque

Vind een interessante vacature voor in de horeca nabij Nijmegen

Als jij een vacature voor in de horeca zoekt, bekijk dan zeker de diverse functies die openstaan bij Osteria Pomodoro in Lent, nabij Arnhem en Nijmegen. In ons gezellige restaurant zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe toevoegingen aan ons team. Heb je altijd al in de horeca willen werken en zoek je een interessante vacature? Of ben je al langer werkzaam in deze branche en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ontdek dan zeker onze interessante vacatures!


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)


Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!


Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Solliciteer op een uitdagende vacature en kom werken in de horeca

Wil je aan de slag in de horeca en ben je op zoek naar een interessante en uitdagende vacature? Dan zit je goed bij Osteria Pomodoro! In ons Italiaanse restaurant werken we volgens een all-you-eat-concept. De gasten kiezen hierbij uit een uitgebreide menukaart met allerlei heerlijke gerechtjes uit Italië. Hierbij is het uiteraard belangrijk dat ons team ervoor zorgt dat je gasten onbezorgd genieten en profiteren van uitstekende service. Lijkt het jou leuk om hieraan bij te dragen? Solliciteer dan zeker voor een van onze functies! We hebben regelmatig vacatures openstaan binnen ons restaurant, dus er is altijd wel een baan die bij jou past binnen handbereik. Bekijk bijvoorbeeld onze:

Solliciteer direct op een van onze vacatures

Heb je een interessante vacature gevonden en wil je jouw ervaring in de horeca vergroten? Aarzel dan niet en solliciteer op een van onze interessante functies! Neem hiervoor contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@osteriapomodoro.nl. Wij hopen je binnenkort uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek!