• Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Korting in de vroege avond
  • Gratis parkeren

Verse pizza

Een verse pizza kunt u bestellen en afhalen in Lent, nabij Nijmegen, Bemmel en Oosterhout. De afhaal in de zijvleugel van Osteria Pomodoro is wekelijks van donderdag tot en met zondag geopend voor het bestellen van verse pizza. Eet u liever een avond buiten de deur met uw partner, familie of vrienden? Dan geniet u net zo goed van verse pizza in ons restaurant dat in de buurt van Oosterhout, Bemmel en Nijmegen zit.


Koning POM

Koning POM is stiekem de baas van Pomodoro en let op of de kindertjes hun pizza wel op eten ;)


Verjaardag

Vul je verjaardag in en ontvang een kaart als je bijna jarig bent


Speelhoek

Tussen het eten door lekker spelen in ons indoor kinderparadijsje!


Loungehoek

Te groot voor de kinderhoek maar wil je niet de hele avond tafelen?Ga dan lekker hangen in de wifi hoek!

Welke verse pizza gaat u bestellen voor een heerlijk avondje thuis?

In de omgeving van Nijmegen, Oosterhout en Bemmel kan iedereen verse pizza bestellen en afhalen en genieten van deze lekkere maaltijd. Op de digitale menukaart ziet u overzichtelijk welke pizza’s wij bereiden. Heeft u zin in een traditionele pizza margherita of caprese? Of gaat u voor een pizza met wat spannender beleg, zoals de heerlijke Italiaanse pizza pomodoro met marinarasaus, mozzarella, panchetta, gekarameliseerde ui en gorgonzola? Naast de verse pizza kunt u ook frisdrank, wijn, bier en prosecco bestellen, zodat u echt een complete maaltijd heeft thuis. Zet mooie Italiaanse afspeellijst op, steek de kaarsen aan en waan u in Italië.

We verwelkomen u graag in ons familierestaurant

Families eten graag verse pizza in ons restaurant in regio Nijmegen, Oosterhout en Bemmel. Voor de kinderen hebben we een heuse speelhoek, waar de kinderen zich de hele avond kunnen vermaken, terwijl de volwassenen genieten van de maaltijden. Zijn (sommige van de) kinderen te groot voor het indoorspeelparadijs? Voor deze grotere kinderen hebben we een loungehoek met wifi, zodat ook de jongeren niet de hele avond hoeven te tafelen.

Wat staat er op de kaart van ons Italiaanse restaurant?

In ons all-you-can-eatrestaurant vlak bij Oosterhout, Bemmel en Nijmegen geniet u van heerlijke verse pizza en andere maaltijden. Op onze menukaart staan verschillende antipasti, contorni, primi piatti, soepen, pizza’s, pasta’s, salades, secondi piatti en nagerechten. Eet iemand in uw gezelschap vegetarisch? Dan is er voor die persoon ook zeker genoeg te kiezen tijdens het groepsdiner. We beschikken naast verse pizza over smaakvolle wijnen en bieren die u in ons restaurant kunt bestellen. Bekijk vooral de drankenkaart en ontdek de smaken van ons restaurant in Lent.

Proef onze verse pizza in het restaurant of ga over tot het bestellen van de pizza

Wilt u verse pizza bestellen bij Osteria Pomodoro of komt u graag een keer langs bij ons in de omgeving van Nijmegen, Oosterhout en Bemmel? Bestel uw pizza dan via onze website en haal deze op in Lent of reserveer een tafel in ons Italiaanse restaurant. Benader ons als u vragen heeft over het bestellen van een verse pizza nabij Bemmel, Nijmegen en Oosterhout en bel naar 024-3224506 of stuur een e-mail naar info@osteriapomodoro.nl.